Szent Korona Patika

1993-óta

8360 Keszthely, Bem u. 18.

Tel/fax: 00-36-(83)-314-640

e-mail: attila.tornai@freemail.hu

Nyitva tartásunk

Hétfõ - péntek : 7:00 - 17:30

Szombat: 7:00 - 13:00

TÚrkÚp

dr.Tornai Attila, tulajdonos

 

Üdvözöljük honlapunkon!


Köszöntjük a keszthelyi Szent Korona Patika megújult weboldalán!

A honlapon minden szükséges adatot megtalál patikánkról, nyitva tartásunkról, speciális termékeinkrõl és szolgáltatásainkról, valamint elérhetõségeinkrõl. Ezen kívül elérhetõvé tesszük a legfontosabb keszthelyi ügyeleti és orvosi rendelési információkat is.

Önnek lehetõsége van a receptre felírt gyógyszereit, illetve az Ön által megvásárolni kívánt egyéb készítményeket elõre megrendelni, így azokat szükség esetén beszerezzük és összekészítjük, hogy érkezésekor gyorsabban és hatékonyabban szolgálhassuk ki. A készítmények beérkezésérõl az Ön által megadott elérhetõségen értesítjük, ezután azokat átveheti a gyógyszertárban. A szolgáltatás igénybevételéhez semmilyen regisztrációra nincs szükség. Vegye fel a telefonját és mi megbeszéljük Önnel a részleteket.

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, megteheti azt nemcsak személyesen és telefonon, de elérhetõek vagyunk emailben is. Ha betegségével, gyógyszereivel kapcsolatos kérdése van, bizalommal forduljon hozzánk!

Reméljük honlapunk hasznos információkkal szolgál, szívesen fogadjuk gyógyszertárunkkal és weboldalunkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait elérhetõségeink bármelyikén.

Facebook oldalunkon akcióinkról, friss információkról tájékozódhat.

Kellemes böngészést kívánunk, szeretettel várjuk patikánkban!

Dr. Tornai Attila, gyógyszertárvezetõ