unsere Produkte

- teilweise abgeschlossen Seite!!!-

Speciális termékeinket két évtizedes mûködésünk alatt kidolgozott és jól bevált receptúrák alapján állítjuk össze. Áraink bruttó árak, így azok az ÁFÁ-t már tartalmazzák.

Távolabb élő ügyfeleink számára - térítés ellenében - vállaljuk a postai / futárszolgálati eljutrtatást is.

PCP Packung /bei Rheumatoid Arthritis/

PCP pakolás Mit dieser Packungsform können wir die Entzündung reduzieren wenn das Gelenk in Entzündungszustand ist.
Das Präparat enthält Champhor /Kamfor/ dessen Wirkung ist einerseits den entzündlichen
Körperteil zu kühlen, anderseits das Wirkstoff je tiefer eindringen lassen auf diese Art Besserung begünstigen.
In mittelmäßiger dünnen Schicht soll man das Präparat auf die Haut legen. Die Packung mit Gase
und elastischer Binde befestigen.Die Behandlungszeit dauert von 30-90 Minute lang.Die Kur kónnen wir
auch täglich anwenden.Die Kur soll man 15-20 mal wiederholen.

Preis: 12 500 HUF / Dosieren (300 Gramm)

Sulfimax / Kénes fürdőkoncentrátum (SCHWEFELBAD)

Kén fürdöA kén (szulfid formában) bevitelével - a degeneratív ízületi panaszok esetén - az izületi porcfelszín regenerálódását segíti elõ, a csökkent chondroitin-szulfát (az izületi porc egyik legfontosabb komponensét) igyekszünk pótolni és elõnyösen befolyásolunk bizonyos bõrbetegségeket is. A kén a bõrön át felszívódik, értágító hatása révén csökkenti a vérnyomást, javítja az erek, beleértve a koszorús erek vérellátását, csökkenti azok koleszterin tartalmát és így az érelmeszesedés veszélyét is. A kénes fürdõ gyulladáscsökkentõ hatású. Élénkíti a légzést, javítja az anyagcserét. A kén a degeneratív ízületi betegségekben szenvedõn állapotát jelentõsen tudja javítani. A fürdõkezelés (balneoterápia) a betegség nem gyulladásos idõszakában nagyon jó hatású, ami több tényezõbõl adódik. A kénen kívül a koncentrátumnak igen magas a jodid, klorid, fluorid és bromid ion koncentrációja is. A fürdõkúra következtében felszívódó ásványi anyagok jó hatásúak és a degeneratív izületi megbetegedésben szenvedõk tüneteinek jelentõs javulása következik be.

A kénes vízben való fürdõzés hatásossága nem csak a termál forrásokra korlátozódik, hanem otthoni környezetben is meg tudjuk valósítani a kúrát. A fürdõkúra szokásosan 12-15 fürdõbõl áll, amit szükség szerint meg lehet emelni 20 alkalomig. Minden második nap, vagy hetente háromszor vegyen egy teljes, vagy részleges fürdõt. A fürdés megkezdésekor a víz hõmérséklete 37-39 C-fok legyen. A Sulfimax-ból 2,5-5,0 dl-t öntsön a fürdés megkezdésést megelõzõen a fürdõvízhez. Kényelmesen, lehetõleg nyakig merüljön el 15-60 perc idõtartamra. A kúra elején alkalmazott rövidebb idõtartamot késõbb fokozatosan növelhetjük, de ne töltsünk el túl sok idõt a forró vízben, mert az ízületek begyulladhatnak. A fürdés után csak finoman törülközzön meg, hogy a kén felszívódása folytatódhasson. Lehetõség szerint pihenjen le a fürdés után fél-egy óra idõtartamra.

A készítmény összetétele miatt alkalmas pezsgőfürdőben való használatra is, így fokozva a Sulfimax hatékonyságát.

Figyelem: Az ékszerek és bizsutárgyak elszínezõdhetnek, ha azokat fürdés elõtt nem veszi le! Aktív, gyulladásos fázis esetén a kúra ellenjavalt!

Ára: 15 400 HUF/ 5 liter

Atiphlogisticus pakolás

Antiphlogisticus pakolásElsosorban subacut gyulladás esetén jól bevált kiegészítõ eljárás, mert a gyulladást mérsékli, az ízületi folyadékgyülem felszívódását elõsegíti. A receptre is kapható antiphlogisticus pakolás gyulladáscsökkentõ hatású. Általában éjszakára helyezzük fel, félujjnyi vastagon bekenjük a fájós ízületet. Hogy lassabban száradjon a pakolás, nedves ruhát, majd arra vastag száraz ruhát borítunk. Gézzel és fáslival rögzítjük és 12 óra múlva mossuk le a pakolást. Ha a fájdalom fokozódna, a pakolást azonnal távolítsuk el. Ne tekerjük körül nejlonnal, mert a dunsztkötés szintén fokozhatja a gyulladást.

A pakolást másnaponként alkalmazzuk, általában egész éjszakára (minimum 12 órán át). Egy adag általában 5 kezelésre elegendõ.

Ára: 1620 HUF / adag (300 gramm)

 Behandlung von Schwefel Packung

Kén pakolás Wenn sie kein Schwefel-Bad anwenden,auch so können sie Schwefel zum schmerzhaften
begränzten Gelenk hinkommen lassen.Die Mask kann durch Verwendung einer zweikomponenter Mischung
/eine gelbe eine blaue Flüßigkeit/ erreicht werden.Man braucht 2 verschiedene, farbige Umschlagtücher.
Den einnen mit 50 ml.gelben, den anderen mit 50ml.blauen Lösung gießen. Zuerst legt man aufs Gelenk
das gelbe Tuch , nachher das blaue Tuch.Die Tücher mit Nylon einwickeln und zum letzt kommt ein trockenes
Tuch daran.Dauer der Behandlung ist 30-60 Minute lang.Die Behandlung kann man wöchentlich 2-3 mal
wiederholen.Wenn die Mask die Haut quält entfernen sie es.Eine Packung genügt zur 10 Behandlung.

Nehmen sie in Betracht Schwefel verfärbt Silber.

Preis: 3120,- HUF / Dosieren (500+500 ml)

Behandlung von Fluor Packung

Fluor pakolás Fluor ist ein wichtiger Bestandteil der Gelenkknorpeln und der Sehnen.Bei der abgenutzte Veränderung muß
man es nachtragen.Früher war bei rheumatische Erkrankung dieser Heilverfahren gewesen.Naße Packung
wenden wir an.Von der Lösung gießen wir 50 ml.auf einen Tuch. Diesen Tuch legen wirauf die behandelnde
Fläche, und befestigen es.Dauer der Behandlung ist 30 Minute lang.Wenn die Packung die Haut qält entfernen
sie es.20-mal wiederholte Behandlung bringt erfolgreiche Besserung Nach der Behandlung sollen sie Wasserbad
1.5 Stunde lang vermeiden.
Eine Packung Fluor genügt zur 20 Behandlung.

Preis: 2890,- HUF / Dosieren (1000 ml)

 

EVA kúp

EVA kúpSzékelési problémák fõleg az idõs kor küszöbén szoktak jelentkezni, amikor is a bélmûködés renyhébbé válik. A szájon át alkalmazott szerek vagy túl drasztikusak, vagy egy idõ múlva a szervezet hozzászokik és a várt hatás csökken, illetve elmarad. Ezt a problémát lokális készítménnyel, végbélkúppal lehet megoldani, amelyhez sem hozzászokás, sem drasztikus hatás nem társul. A végbélkúpok használatától sokan idegenkednek, pedig ha a székelési problémák tartósnak mutatkoznak, akkor egyedüli megoldásként kizárólag olyan készítmények jöhetnek szóba, ahol a hozzászokástól nem kell tartani! Az EVA kúp összetételénél fogva modellezi a fiziológiai székelési helyzetet és így váltja ki a kívánt hatást. Alkalmazását követõen 1/2 - 1 órán belül várható a hatás.

Ára: 1445 HUF/ pack (10 stk)

 Fito-Relax masszázsolaj
Fito-Relax masszázsolajA gyógynövények illóolajai relaxálólag hatnak maszírozás közben. A megfeszült, vagy fáradt izomzatot jótékonyan nyugtatják és a fizikai stimulussal együtt kedvezõen befolyásolják. A rendszereresen végzett masszázs elengedhetetlen része a megfelelelõen megválaszott masszázsolaj, amit kétféle kiszerelésben kínálunk.

Ára: 2 200 HUF / 1 liter, illetve 11 000 HUF / 5 liter

 

Kénmáj (Kálium-poliszulfid)
kénmájRéz és bronz tárgyak antikolására használják a reastaurátorok 10 gramm/liter töménységben. Asztalosok is felhasználják felületkezelésre, pácolásra. Felhasználás közben viseljen védőkesztyűt. Szembe, szájba jutása mérgezést, felmaródást okoz!

Ára: 2 500 HUF/50 gramm (Nagyobb mennyiség esetén egyedi árképzés!)

 

vissza a kezdõ lapra